Samstag, 24. Januar 2015

Spaghetti Neapolitan


Dieses italienisch klingende Gericht ist in Japan sehr populär. Man bekommt es zB. in Coffee Shops, kann es aber leicht zu Hause nachmachen.


Originalrezept von 



Spaghetti Neapolitan



Ingredients
1/2 lb pasta noodles
2 strips of bacon (cut into 1/4″ pieces)
1 hot dog (sliced lengthwise)
1/2 medium onion (sliced)
2 eggs
Spices
12 tsp ketchup
6 tsp okonomiyaki sauce
4 tsp milk
1 tsp sugar
dash of salt and pepper
parmesan cheese



Boil pasta until al dente


Heat the frying pan and fry the bacon and hot dog for one minute over high heat.


Add onion and cook for 3 mins over medium heat, add salt and pepper to taste.


Add pasta and mixed spices (ketchup, okonomiyaki sauce * and milk) and stir for 1 minute over medium heat.


Sprinkle parmesan cheese on the pasta (optional)
Add a boiled egg, sliced in half (optional)





Mir hat es (wiedermal) sehr gut geschmeckt, hat einen süßlicher Geschmack.



*  okonomiyaki sauce
Leider hatte ich keine okonomiyaki sauce daheim, aber auf Justonecookbook gabs den Tipp, das man diese mit der selbstgemachten Tonkatsu-Sauce ersetzen kann, was ich auch gemacht habe.


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