4 große Kartoffel
3 EL gerösteter Sesam
1 EL Öl
1 EL Salz
1 EL Sojasauce
2 EL Mirin
1/2 TL Sesamöl
. Peel and rinse potatoes; Slice.
2. Heat a non-stick skillet with 1T oil over a high heat; Turn to a medium heat; Add the potatoes and 1T sea salt; Stir-fry over a medium heat for 6 minutes; Add seasonings; Stir-fry over a high heat for 3 minutes; Add 3T toasted white sesame seeds; Toss briefly; Turn off the heat; Arrange in a serving plate.
2. Heat a non-stick skillet with 1T oil over a high heat; Turn to a medium heat; Add the potatoes and 1T sea salt; Stir-fry over a medium heat for 6 minutes; Add seasonings; Stir-fry over a high heat for 3 minutes; Add 3T toasted white sesame seeds; Toss briefly; Turn off the heat; Arrange in a serving plate.
Kartoffel schälen und schneiden.
In Wasser einweichen.
Wok mit 1 TL Öl bei heißer Temperatur erhitzen.
Kartoffel und Salz hinzugeben.
Bei mittlerer Hitze für 6 Min. rösten.
Gewürze hinzufügen.
Bei starker Hitze weitere 3 Min. rösten.
Sesam dazugeben, umrühren und servieren.
Wieder eine Kartoffelvariante - ich kann mich gar nicht entscheiden, welche bis jetzt am Besten geschmeckt hat!
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen